Make your own free website on Tripod.com
 
 
 
 
     MENUOVERSIGT
 
Seneste nyt
Skakkalender
Links
Om Skakforum

   
     DOWNLOAD
 

Partisamling
Analyserede partier
Skakprogrammer m.m

   

 Kontakt Skakforum

 

 

 


 

     SKAKNYHEDER
 
Chesslife Online
Chessweb
Chessworld Australia
Club Kasparov
Dansk Skakunion
Inside Chess Online
InternetChess
New In Chess
The Week In Chess
Schacknyheter

   
     SKAKSOFTWARE
 
Chess Academy
Chessassistant
Chessbase
Gambitsoft
Tascbase

   
     SKAKPROGRAMMER
 
ChessGenius
Chessmaster 6000
Fritz 5.32
Hiarcs 7.32
M-Chess
Nimzo 2000
Rebel 10
Shredder 3

   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skakprogrammer m.m

I denne sektion finder du shareware/freeware skaksoftware. Sektionen er endnu ikke fuldt udbygget og vil derfor i den kommende tid løbende blive opdateret. Kender du til software, der ikke er i denne sektion, bedes du sende en e-mail med beskrivelse af det pågældende program.

SKAKDATABASER

CDB : Freewareprogram af Peter Klausler. Med CDB har du mulighed for at bygge partisamlinger samt stillinger. Man kan importere partier i PGN, NicBase, Chessbase og Chess Assistant. Ligeledes kan det bruges som konverteringsværktøj.

 Download CDB 1.5

Chessbase Light : En nedtonet udgave af Chessbase 6.0, idet det er begrænset af databasestørrelser på højst 8000 partier. Produktet er freeware, og ganske enkelt det bedste program til administration af parti-samlinger. Yderligere kan programmet bruges som konverteringværktøj mellem PGN og Chessbase.

 Download Chessbase Light

ChessPad : Freeware af Mark Van Der Leek. Programmet er et letanvende-   ligt, og i modsætning til CB Light, er der ingen øvre grænse for antallet af partier i databasen. Programmet anvender sit eget filformat, men kan im- og eksportere PGN. Desuden kan diagrammer eksporteres i RTF-format, der kan læses af de fleste programmer. ChessPad er som helhed et udemærket produkt, men har visse mangler i forhold til de kommercielle databaser. Programmets funktionalitet vil dog være tilstrækkelig for de fleste spillere.

 Download ChessPad 1.0b

SKAKPROGRAMMER

Arasan : Freeware af Jon Dart. Programmet findes i både 16 og 32bit versioner. Seneste udgave er 5.0, og skulle man have interesse er kildekoden frit tilgængelig (C++).

 Download Arasan 5.0b 32bit ver.

Rebel Decade 2.0 : En neddroslet udgave af det kommercielle Rebel 10. Spiller dog stadig fortræffeligt, og vil være udemærket for de fleste (ELO ca. 2200). Dos-program.

 Download Rebel Decade 2.0© Copyright Skakforum 1999 | Kontakt Webmaster